Vragen & Support

Doe suggesties of vraag om ondersteuning

📘

Vragen & Support

In de beheeromgeving en op alle GeoApps-websites kun je direct vragen stellen of naar documentatie zoeken met de chatballon rechtsonderin het beeld.

 Vragen & Support vanuit de beheeromgeving

Vragen & Support vanuit de beheeromgeving

Chat
Met de bovenste knop kun je direct met een supportmedewerker chatten bij eventuele vragen of onduidelijkheden. Indien je (in de beheeromgeving) bent ingelogd en de reactie mist komt de reactie ook in je mail binnen. Zodra een gesprek wordt geopend valt deze rechtsonderaan terug te vinden bij het tabje 'Berichten'.

Documentatie
Met de zoekbalk kun je direct docs.geoapps.nl doorzoeken op handleidingen en documentatie voor het onderdeel waar je mee bezig bent.

Status
Twijfel je of GeoApps goed functioneert? Het vinkje geeft aan of alle systemen in en rondom GeoApps operationeel zijn. Door het aan te klikken kun je achterhalen welk systeem niet operationeel is bij een eventuele storing. De statuspagina van GeoApps is ook te vinden op status.geoapps.nl. Tevens is het mogelijk je op de statuspagina te abonneren zodat je een mail ontvangt op het moment dat er een (gedeeltelijke) storing of onderhoud zou zijn.

Updates
Door het belletje bovenin de beheeromgeving aan te klikken of iets verder in het venster bij het chatballonetje te scrollen krijg je de laatste updates in GeoApps te zien. Deze zijn ook te vinden op changelog.geoapps.nl.

Suggesties
Onder het belletje is het ook mogelijk suggesties ter verbetering van GeoApps achter te laten op ons feedbackbord en te kijken naar de roadmap. Onze ontwikkelaars raadplegen regelmatig dit feedbackbord om te bepalen welke features worden geselecteerd voor toekomstige versies. Het feedbackbord kan ook bezocht worden op: feedback.geoapps.nl.

Heb je een wens of suggestie ter verbetering van docs.geoapps.nl? Gebruik dan de 'Suggest Edits'-knop rechtsboven op de betreffende pagina of neem contact op via de chat.

Ondersteuning
Mocht je toch nog andere vragen hebben die niet beantwoord zijn in deze documentatie, dan kan er uiteraard contact opgenomen worden met onze supportdesk. Deze is bereikbaar via de volgende kanalen:

Chat: in onze applicaties (tekstballon rechtsonder)
Email: [email protected]
Telefonisch: 0570 - 74 60 78, kies voor optie 1.