Permalink delen

Deel een exact kaartbeeld

📘

Delen permalink

Een permalink wordt gebruikt om een specifiek kaartbeeld door te sturen. Deze persoon krijgt dan hetzelfde kaartbeeld met dezelfde instellingen te zien. Dit is handig om bijvoorbeeld aandachtspunten die door een ander moeten worden nagekeken te delen.

Voor het delen van een specifiek kaartbeeld kan een permalink gebruikt worden. Zie Figuur 1.

  1. Ga naar de gewenste locatie en klik op Delen.
  2. Klik op de blauwe knop Kopieer Permalink.
  3. Deel de link met de gewenste persoon.
  4. De persoon opent de link en krijgt hetzelfde kaartbeeld met dezelfde instellingen te zien. Deze persoon hoeft dan dus niet meer te zoeken naar de locatie.
19201920

Figuur 1 - Delen van een permalink.


What’s Next
Did this page help you?