Versie 30.3 (oktober 2023)

In GeoApps Release 30.3 is de werking van StreetSmart verbeterd en worden publieke dashboards ondersteund. Tevens zijn er meer dan 200 verbeteringen en oplossingen doorgevoerd en is de performance van GeoApps nog verder verbeterd.

Bekijk onderstaand de toelichting op de highlights van deze release. Voor een overzicht van alle wijzigingen, nieuwe functies en optimalisaties bekijk je de Releasenotes. Voor een overzicht van alle aanvullende wijzigingen per tussenversie ("hotfix"), bekijk je de Aanvullende wijzigingen 30.3.

📘

Versie 30.3

Benieuwd naar de release en een aantal live-voorbeelden? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of de website. Wij verzorgen graag een live-demonstratie.

Verbetering werking Cyclomedia StreetSmart

Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd in de werking van Cyclomedia StreetSmart. In de vorige versies was het nodig via de kaart een fotolocatie op te zoeken door middel van de groene bolletjes. Met deze versie is de werking vergelijkbaar geworden met Google Streetview: je kan overal op de kaart klikken en de dichtsbijzijnde foto wordt automatisch geopend! Hiermee is het nog eenvoudiger en sneller om Streetsmart te gebruiken in GeoApps.

StreetSmart in de Viewer.

StreetSmart in de Viewer

Publieke dashboards

Met de nieuwste versie van het Dashboard hebben we de techniek voor beveiliging en authenticatie verbeterd, waardoor het vanaf nu mogelijk is ook publieke dashboards te maken. De app update is binnenkort beschikbaar in onze Store!

Voorbeeld van een Dashboard

Voorbeeld van een Dashboard

Feedback

Heb je vragen, ideeeën of tips voor de verdere doorontwikkeling van GeoApps? Laat ons dit dan weten via onze support, of laat een feature request achter op feedback.geoapps.nl.