Kaartinstellingen

Instellingen en functionaliteiten voor kaarten

Als beheerder van een GeoApps-omgeving is het handig om te weten hoe de verschillende functies rondom kaartinstellingen functioneren. Onderstaand vind je een overzicht van alle handleidingen rondom het instellen van een kaart.

Mask

Door middel van een Mask kan een gebied verduidelijkt verschijnen. Zie hiervoor de handleiding Aanmaken Mask.

Information Overlay

Door middel van een Information Overlay kan er extra uitleg gegeven worden over de voorwaarden of inhoud van de kaart. Een Information Overlay kan tevens zo worden ingesteld dat deze bij het laden van de kaart wordt getoond, waardoor dit het eerste is wat de gebruiker ziet. Zie hiervoor de handleiding Information Overlay.

Kopiëren

Door middel van de functie Copy kunnen datasets en kaartlagen eenvoudig gekopieerd worden naar andere kaarten en kunnen kaarten geëxporteerd worden naar een andere GeoApps-omgeving. Zie hiervoor de handleiding Kopiëren datasets, layers en maps.

Views

Door middel van de functie Views kan ingesteld worden welke kaartlagen standaard zijn in- of uitgeschakeld bij het openen van de kaart. Zie hiervoor de handleiding Standaardinstellingen (Views).

Zoekingangen

Door zoekingangen in te stellen kan er in de viewer eenvoudig gezocht worden naar adressen. Zie hiervoor de handleiding Zoekingangen.


Did this page help you?