FME is een data-integratie systeem waarmee het mogelijk is grote hoeveelheid bestandsformaten te lezen, transformeren en opnieuw weg te schrijven. FME wordt ontwikkeld door het Canadese bedrijf Safe Software. Meer informatie over FME kan je vinden op https://www.safe.com/.

Met de FME integratie binnen GeoApps is het voortaan mogelijk om zowel te integreren vanuit FME Desktop, Server en Cloud. Deze integratie is beschikbaar vanaf GeoApps versie 24. Is jouw versie GeoApps nog niet bijgewerkt? Neem dan even contact op met ons via [email protected].

De GeoApps-modules voor FME zijn op dit moment gepubliceerd in de FME Hub en zullen regelmatig geactualiseerd worden. Mocht je dan ook problemen hebben met deze modules controleer dan altijd even of je gebruik maakt van de laatste versie. De FME Hub van MapGear is hier terug te vinden: https://hub.safe.com/publishers/mapgear


What’s Next

Voordat je GeoApps kan gebruiken in je FME Workspace is het eerst nodig een beveiligde verbinding in te stellen tussen FME en GeoApps. Klik op de volgende link om hiermee verder te gaan.