Over GeoApps

Over MapGear

GeoApps is een product van MapGear B.V..

MapGear is een jong en innovatief geo-ICT bedrijf. Met een klein en gespecialiseerd team ontwikkelen wij unieke webapplicaties met interactieve kaarten, zoals bijvoorbeeld de Duurzaamheidskaart. Ook ontwikkelen wij standaard- en maatwerk kaartapplicaties voor de professionele markt. Onze oplossingen, waarin eenvoud en toegankelijkheid centraal staan, worden ingezet in diverse sectoren door ruim 250 opdrachtgevers in Nederland en België. Kijk vooral even rond op de website voor meer informatie over MapGear en onze solutions.

Over GeoApps

Het innovatieve kaartplatform GeoApps biedt alle tools om geodata online te publiceren als attractieve kaartviewer of embed in uw website of applicatie. De viewer is zeer gebruiksvriendelijk en volledig aanpasbaar aan uw wensen qua vormgeving en huisstijl. Met de intuïtieve beheeromgeving beheert u eenvoudig al uw projecten en kaarten. GeoApps is standaard rijk gevuld met diverse kleurentemplates, stijlbibliotheken en functionaliteiten. Hierdoor is elk kaartproject snel gerealiseerd – of het nu gaat om een eenvoudige kaart of een complex project met vele themakaarten en gebruikers. Bekijk de GeoApps website voor meer informatie of kijk even rond in het blog om meer te weten te komen over hoe GeoApps wordt gebruikt.

Bent u geïnteresseerd in geodata waar u direct zelf mee aan de slag kunt? Bekijk dan onze MapServices met betrekking tot o.a. postcodegebieden, duurzaamheid en gebouwinformatie.