Versie 26 (juli 2021)

GeoApps versie 26 biedt tal van nieuwe en innovatieve functionaliteiten voor professioneel kaartgebruik. Zowel beheerders als eindgebruikers van kaartprojecten kunnen gebruik maken van de vele nieuwe mogelijkheden op het gebied van databeheer, kaartpresentaties en slimme integraties in GeoApps.

Bekijk de Releasenotes 26 ] voor een overzicht van alle wijzigingen, nieuwe functies en optimalisaties in GeoApps.

📘

Release

Benieuwd naar de release en een aantal live-voorbeelden? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar Support of bel naar 0570-74 60 78. Wij verzorgen graag een live-demonstratie.

Roadmap

Voor de volgende release van GeoApps wordt er onder andere gewerkt aan onderstaande functionaliteiten. In release 26 zijn hiervoor al diverse voorbereidingen getroffen. Benieuwd naar onze verder roadmap? Neem gerust contact met ons op!

Voor gebruikers van Direct connect (zie: PostgreSQL ] wordt het mogelijk om ook datasets te bewerken met de tekenmodule van GeoApps. Zo kunnen objecten direct in de kaartviewer worden aangepast zonder deze te moeten doorvoeren in de database.

Met het Activity Log worden processen en foutmeldingen gelogd en inzichtelijk voor beheerders. Zo kunnen voortgang van processen (zoals download, kopie-acties, analyses) gelogd worden en worden foutmeldingen inzichtelijker.

Met de ontwikkeling van Apps wordt, naast de MapTour en Praatmee, ook de kaartviewer beschikbaar gesteld als App. Hiermee wordt het mogelijk om op maat gemaakte kaartviewers in te richten met precies de functionaliteit die jouw gebruikers wensen. Hiermee kunnen we ook nieuwe, reeds ontwikkelde, functionaliteiten toevoegen zoals het highlighten van objecten in de kaart en het eenvoudig opvragen van de extent van gefilterde objecten. Binnenkort zal meer informatie volgen over deze nieuwe Apps.

Met slimme formulieren en lijsten wordt het eenvoudiger om data te filteren en tonen aan gebruikers. Met slimme formulieren kunnen, op basis van afhankelijkheden, eenvoudig (teken)formulieren worden geconfigureerd om objecten te bevragen en/of wijzigen.

Verder zullen begin volgend jaar Dashboards en een beheermodule voor Praatmee beschikbaar komen.


Did this page help you?